ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Καπαρέλλι Θηβών, σε ιδιόκτητο χώρο 11.000 τ.μ. Η παραγωγική μονάδα είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία χειρίζονται το πλήρως καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να επενδύει συνεχώς στην ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων της, έτσι ώστε να είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.

Η «ΤΕΧΝ.Ο.ΚΑΤ» ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΟΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΕ εφαρμόζει σύγχρονα κατασκευαστικά πρότυπα και είναι σε θέση να υλοποιεί έργα υψηλών προδιαγραφών. Για την κατασκευή ενός προϊόντος γίνεται χρήση σύγχρονων εργαλειομηχανών CNC –προγραμματισμένες από λογισμικά- τις οποίες χειρίζεται το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον πλήρη έλεγχο του τελικού κόστους και του χρόνου ολοκλήρωσης του έργου.

 

Ο λεπτομερής και συνεχής ποιοτικός έλεγχος σε κάθε φάση της γραμμής παραγωγής και στις πρώτες ύλες εξασφαλίζει τη δέσμευση της εταιρείας για προϊόντα και υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

View the embedded image gallery online at:
http://texnokatpotsios.gr/egkatastaseis#sigProIdfd6ed31778