Νέα

Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Δημιουργία website

Ανταποκρινόμενοι στις επιθυμίες σας, με μεγάλη μας χαρά, σας ανακοινώνουμε την δημιουργία του σύγχρονου ιστοχώρου της εταιρίας μας, με το οποίο θα έχετε πλέον άμεσα και εύκολα πρόσβαση στα τελευταία νέα μας καθώς επίσης και θα ενημερώνεστε για τα έργα και τις υπηρεσίες μας.

Δεσμευόμαστε ότι θα το website θα είναι δυναμικό, θα ανανεώνεται συνεχώς με καινούριο υλικό έτσι ώστε να μαθαίνετε τις τελευταίες εξελίξεις.

Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017

Πιστοποίηση ΕΝ 1090-1:2009+A1 2011

Σεβόμενοι τις Ευρωπαϊκές οδηγίες για έργα υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας, η εταιρίας μας με χαρά σας ενημερώνει ότι πιστοποιήθηκε από την ελληνική εταιρία ελέγχων και πιστοποιήσεων "ΕUROCERT" για τις υπηρεσίες της.

Οι συγκολλήσεις των κατασκευών γίνονται από πιστοποιημένους συγκολλητές σύμφωνα με EN 287-1, με πιστοποιημένες διαδικασίες συγκόλλησης σύμφωνα με ISO 15609-1 και πιστοποιημένες μεθόδους συγκόλλησης σύμφωνα με ISO 15614-1.

             Όλες οι κατασκευές της εταιρίας μας πλέον συνοδεύονται από φάκελο έργου, με την διαδικασία διασφάλισης του συστήματος ποιότητας και φέρουν την χαρακτηριστική σήμανση συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών προδιαγραφών «CE».

 

Σας ευχαριστούμε για την θερμή υποστήριξη και δεσμευόμαστε στην συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών μας.